Vedetele noastre în costume de baie au înfierbântat plaja anul acesta / FOTO HOT

Vezi galeria foto
Vara a fost de-a dreptul incendiară pentru cei care s-au topit la soare admirând vedetele noastre care și-au dezgolit pe plajă siluetele demne de podium.
Deși majoritatea dintre ele au început sezonul întrecându-se în vacanțe exotice, pe plaje străine, dependente de admiratorii de acasă, acestea nu s-au abținut să nu ceară părerea susținătorilor prin instantanee puse pe paginile personale ale canalelor de socializare. Însă majoritatea frumoaselor țării rămân dependente de litoralul nostru căci aici tresar de bucurie simțind că sunt recunoscute și adulate la fiecare pas.

Vedetele noastre în costume de baie! Sexy galerie FOTO


Și-au etalat formele îmbăcate doar în costume de baie, în senzuale apariții Anna Lesko, care încă pozează fără inhibiții chiar și după ce a devenit mama, Alexandra Stan, care nu s-a sfiit să sublinieze fotografic faptul că face topless, senzuala ”fată de la meteo”, protevista Magda Pălimaru și mereu uimitoarea Antonia ori Brigitte Năstase. Au defilat mândre, în costume de baie pe plaje, cât mai sumat îmbrăcate cu putință și mămicile Anda Adam, Andreea Bănică, Corina, Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Nici solista de muzică populară Daniela Ploia nu s-a ascuns să se arate fără ie și opinci, de asemenea, soprana Ianna Novac.
Cei ce nu le-au putut prinde pe plaje, la soare,  pot admira aici un grupaj al celor mai hot vedete  ce s-au dezgolit la soare.
CITESTE SI: Anna Lesko s-a pozat în costum de baie. Ce i-a fost dat să audă
Loading...