Veste teribilă pentru Cristian Cioacă, aflat în spatele gratiilor. A rămas fără apartament

Cristian Cioacă, deja celebrul polițist care a ucis-o pe avocată Elodia Ghinescu, a fost condamnat în 2014 la 16 ani și opt luni de închisoare. De curând, el a aflat că are mari probleme financiare.
Cristian Cioacă este închide deja de câțiva ani și continuă să acumuleze datorii. Asociația de proprietari a blocului în care Elodia Ghinescu a deținut un cabinet de avocatură a reușit să obțină în instanță dreptul la plată restantelor la întreținere, restanțe în valoare de 11.000 de lei.  Mai mult, Cristian Cioacă a pierdut și apartamentul în care a comis crimă, acesta fiind luat pentru neplata de către bancă la care Cioacă avea un credit.

Cristian Cioacă face origami pentru a ieși din închisoare


Fostul Polițistul Cristian Cioacă s-a schimbat radical de când a fost închis la Penitenciarul Colibași, județul Argeș. Bărbatul i-a uimit pe colegii de celulă, după ce a tapetat pereții cu imaginile părintelui Arsenie Boca, scrie Jurnalul de Argeș.
 Mai mult, Cristian Cioacă muncește la biblioteca secției de maximă siguranță, unde sunt încarcerați cei care primesc peste 10 ani de închisoare. Alături de alți deținuți și de educatorul secției, Cioacă participă la cursuri de artizanat și a devenit specialist în tehnica origami


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea


Loading...