Victorie pentru Dobrogea Sud Constanța înaintea debutului în Cupa EHF. Dinamo, umilită de CSM București. Cel mai sever eșec în ultimii trei ani!

Victorie pentru Dobrogea Sud Constanța înaintea debutului în Cupa EHF. Condusă de Marko Isakovici, gruparea de pe Litoral a învins pe Potaissa Turda, 29-27 (16-13).
La primul meci fără Christian Gaudin, Constanța a obținut o victorie de moral înaintea ”dublei” cu BSK din Cupa EHF. Turda a făcut însă cel mai bun meci din istorie la Constanța, fie că a întâlnit pe HCM Constanța sau pe Dobrogea Sud, scrie handbalvolei.ro.
Ardelenii au avut 15 minute bune de joc, au condus cu 11-8, dar au irosit situații importante de a marca și au dat șansa Constanței de a reveni în meci. Dobrogea a preluat conducerea, 12-11, și s-a desprins la trei lungimi până la pauză după ce Potaissa a tratat cu ușurință câteva faze ofensive.
Constanța a rămas la conducere până la finalul meciului, fără însă a se desprinde decisiv pe tabela de marcaj. A fost 29-27 la finalul partidei, una în care Nikola Crnoglavac a înscris de 11 ori, fiind cel mai bun marcator al meciului.
Rezultatele etapei a șaptea
Joi
Poli Timișoara - Politehnica Iași 37-20
Minaur Baia Mare - Steaua 19-21
Suceava - CSM Focșani 19-19
Vaslui - HC Odorhei 19-31
CSM București - Dinamo 33-20

Vineri
Dunărea Călărași - CSM Făgăraș 26-22
CLASAMENT, AICI.
Loading...