VIDEO/ Dorian Popa și-a băgat în sperieți mama. „Ai băut? Te rog să mă suni imediat! Acum mă îmbrac și mă urc în mașină”

Dorian Popa și-a sărbătorit recent ziua de naștere și i-a făcut mamei sale o farsă de zile mari, puțin după miezul nopții. Mama sa nu s-a prins însă de glumă și a tras o sperietură zdravănă, crezând că fiul ei s-a despărțit de iubita lui și și-a înecat amarul în băutură. 
De ziua lui, puțin după miezul nopții, Dorian Popa i-a trimis mamei sale mai multe mesaje de pe Facebook cu versurile unei melodii a lui. Ea nu s-a prins că este vorba despre o farsă și a crezut că fiul ei s-a îmbătat. Dorian a continuat seria mesajelor, spre disperarea mamei sale, care a ajuns la un moment dat la concluzia că fiul ei s-a despărțit de iubita lui, Claudia.
„Nu cumva ai băut ceva tulbure? Unde ești? Te rog frumos să mă suni! IMEDIAT! Mă sperii! Acum mă îmbrac și mă urc în mașină”, i-a scris femeia, care la un moment dat a încercat, fără succes, să-i sune pe Dorian și pe iubita lui, Claudia.
După câteva minute bune, Dorian a cedat și i-a mărturisit mamei că totul a fost o farsă pe care i-a făcut cu ocazia aniversării lui.
„Tu ești o glumă!”, a fost reacția acesteia.Citește și: EXCLUSIV. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, probleme mari. Doctorul a intervenit de urgență!


Loading...