VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea s-a conectat cu Iurie Darie de ziua ei. ”Tabloul lui s-a luminat”

Actrița și-a aniversat ziua de naștere la mormântul regretatului actor. Anca Pandrea s-a conectat cu Iurie Darie și spune că a vorbit cu acesta până spre dimineață.
Anca Pandrea și-a aniversat, și-n acest an, ziua de naștere la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie.

Foto: Dumitru ANGELESCU
”Nu pot fără el, e viața mea. Azi facem și 28 de ani împreună. Ziua mea e și ziua sufletului meu, o să fiu întotdeauana aici unde doarme el. Tot de ziua mea, când am împlinit 40 de ani, a început și iubirea noastră. Eu vroiam să-l cuplez cu alte prietene de-ale mele, nu aveam nicio treabă cu el, pentru că-i promisesem soției sale care murise, că voi avea grijă de el. A venit la mine de ziua mea și a intrat pe geam, pentru că nu aveam cheile de la poartă, iar de atunci acolo a rămas. Și acum tot acasă este”, a declarat actrița pentru Libertatea.

Aceasta mai susține și că a vorbit cu Iura până spre dimineață și a primit semne că acesta e foarte mulțumit.
”Am vorbit mai întâi pe la 2 noaptea, apoi de la 5 fără un sfert până pe la 6.30. Fotografia lui, tablolul, s-a deschis, s-a luminat. Era bine dispus. Eu nu-l aud, dar vorbim mental. Îi spun ce am de făcut, că rezolv totul, iar peste o săptămână iar îi zic că o să rezolv. Tot ce fac, fac pentru el. Râd și plâng pentru el”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Libertatea. Actrița a avut în piept din nou fotografia lui Iura dar, spune ea, e cazul să o schimbe și să găsească alta în care actorul e mai vesel. ”Aici e prea trist. Trebuie să iau altă fotografie”, a adăugat aceasta.

Îi pune bustul în curte și îi expune picturile


Ajunsă la 71 de ani și dornică să-și urmeze iubitul în nemurire, Anca ne-a vorbit și despre cele pe care le mai are de dus la îndeplinire:
”Tot ce fac, pentru el fac. Plâng, râd tot pentru el. Am adunat deja vreo sută de picturi de-ale lui și vreau să deschid o expoziție, unde am avut crama. De asemenea, în curte, printre flori, o să pun și busturile noastre”.

 
Loading...