VIDEO EXCLUSIV/ Divă la cratiță. Loredana Groza este o bucătăreasă desăvârșită: „Gătesc și mâncare indiană”

Pe Loredana Groza am văzut-o în toate ipostazele, fiind una dintre cele mai asumate artiste de la noi, însă puțini și-au imaginat-o și la cratiță. Ei bine, Loredana gătește și se pare că o face foarte bine. Proaspăt întoarsă din India, artista ne-a mărturisit că prin bagaje s-au strecurat și câteva pungi cu condimente.

Viața Loredanei nu este într-o continuă petrecere, atât pe scenă, cât și în vacanțele de relaxare pe care le ia periodic, ci are grijă să-și îndeplinească și din atribuțiile de mamă și soție. Atunci când are timp, Loredana intră în bucătărie, unde își arată talentul de chef.
Loredana Groza a făcut turul templelor în India... Loredana Groza a făcut turul templelor în India...

„Eu știu să și gătesc mâncare indiană și este o mâncare care se bazează pe niște principii foarte sănătoase și ajută foarte mult ca să ai un corp care să funcționeze bine, mintea să funcționeze bine. E cu totul alt stil decât mâncarea românească recunosc, dar foarte, foarte hrănitoare. Așa că, dacă nu ați încercat până acum, vă sfătuiesc să încercați. Culmea, nu îngrașă așa tare”, ne-a declarat Loredana, completând că ea nu avut nicio problemă cu mâncărurile din India, ba chiar nu preparatele lor nu sunt așa cum sunt descrise de diverși turiști nemulțumiți.


Loredana gătește atunci când are timp


Antrenoarea de la „Vocea României” nu doar se laudă cu preparatele ei, ci chiar este o gospodină desăvârșită care-și cumpără singură alimentele și condimentele de care are nevoie. Amatoare de mâncare indiană, Lori nu a putut să se abțină și să nu-și aducă din India condimente pe care doar acolo le găsește. „Niciodată nu pot să-mi aduc toate condimentele pe care mi le doresc. Întotdeauna mai rămâne ceva de luat, dar asta înseamnă un pretext pentru o nouă călătorie”, ne-a mai spus Loredana Groza.
FOTO: Dumitru Angelescu
VIDEO: Cosmin Nistor
Loading...