VIDEO EXCLUSIV/ Fiul Geaninei Ilieș a descoperit capsula timpului. Peste 20 de ani se vede actor de Oscar la Hollywood

Geanina Ilieș se numără printre mămicile care au avut grijă mereu să alimenteze pasiunile fiului ei și săptămânal a mers cu el în parc, pentru a juca fotbal. Patrick însă nu este doar pasionat de fotbal, ci se visează actor. Fiul Geaninei Ilieș a descoperit capsula timpului și știe exact ce va deveni peste 20 de ani.

Zilele trecute, fiul Geaninei Ilieș a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe fosta știristă. Nici măcar mama lui nu știa despre planurile puștiului, așa că în momentul în care le-a aflat nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Totul s-a întâmplat la serbarea de sfârșit a claselor primare, când învățătoarea i-a rugat să-i scrie o scrisoare, ca și cum ar vorbi cu ea peste 20 de ani.

„Să-ți zic ce mi s-a întâmplat. Am fost la serbare, unde a fost ceva foarte frumos, pentru că el a terminat clasa a IV-a și a trecut în clasa a V-a, am băiat mare, și doamna învățătoare a avut o idee extraordinară. Le-a făcut o surpriză și a pus fiecare elev să scrie o scrisoare către ea, iar ea o va citi peste 20 de ani, dar a citit-o exact în acel moment”, ne-a declarat încă emoționată Geanina, încercând să reproducă frânturi din scrisoarea fiului ei.
„Patrick a fost foarte haios și a spus: Bună ziua, doamna învățătoare, sunt eu Patrick, acel băiat pe care dumneavoastră îl îndrăgiți foarte mult. Să știți că eu am ajuns în America și mă bucur foarte mult că am jucat în filmul Fast & Furious, am luat rolul principal și să-mi țineți pumnii la Oscar, pentru că sunt nominalizat”.

Fiul Geaninei Ilieș ar vrea să se mute în America


Geanina nu a crezut niciodată că fiul ei este atât de talentat la scris, mai ales că vedea în el un mare fotbalist. „Deși are o imaginație foarte bogată, nu este pasionat de partea asta cu scrisul. Cu actoria, cu drama, cu teatrul.  Bine, îi place și fotbalul, adică Messi de dimineața până seara, adică avem în casă tot ce trebuie, dar e bine că are mai multe laturi spre care poate merge și nu pot decât să mă bucur și să-l susțin”, ne-a mai spus Geanina.

FOTO: Vlad Chirea


Loading...