VIDEO| Morgan Freeman a citit povestea unei românce și i-a mulțumit

Organizatorii Untold i-au făcut o surpriză unei participante la festival și au aranjat ca celebrul actor Morgan Freeman să citească un mesaj pe care românca l-a postat pe Facebook.
Morgan Freeman a citit povestea unei românce și i-a mulțumit acesteia pentru comentariul ei care a impresionat organizatorii festivalului Untold.

”Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: MULȚUMESC din tot sufletul familiei mele”, a scris Carmen Stănescu pe Facebook. Comentariul a fost citit de Morgan Freeman în stilul său caracteristic, actorul încheind prin a-i mulțumi femeii.
Imediat după ce a fost postat mesajul actorului, Carmen Stănescu a răspuns și a mulțumit la rândul ei pentur surpriză. „UNTOLD...m-ați lăsat fără grai, atât pe mine cât și familia mea! Infinite mulțumiri și, mai ales, sincere felicitări pentru marketing! Dacă mai era, cumva, nevoie s-o dovediți, sunteți formidabili în tot ceea ce întreprindeți! Succes în continuare și să nu vă opriți din ascensiune”.


Citește și: Cât costă o noapte de amor cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei

Loading...