EXCLUSIV | Teodora Antonescu, fiica a două nume grele din TV, vedetă la TVR 2. "Nu mi-e frică de șefi, cât mi-e frică de ce-mi va zice mama"

Vezi galeria foto
Teodora Antonescu prezintă Telejurnalul de la TVR 2. Puțini știu că delicata vedetă calcă pe urmele părinților ei, care au lucrat la Televiziunea Națională.
Încă de mică, vedeta TVR 2 a făcut cunoştinţă cu micul ecran. Cu doi părinţi în televiziune, Gina şi Dumitru Graur, Teodora a fost pusă la prompter dinainte de a merge la şcoală.
„Mi-am petrecut copilăria pe holurile TVR, unde mama era regizor de montaj, la ştiri. Ar fi fost greu să nu mă îndrăgostesc de Televiziunea Publică. Am fost pusă la prompter prima dată la cinci ani. Mi-ar plăcea mult să pot revedea acea înregistrare”, spune prezentatoarea TVR cu nostalgie.

Chiar dacă a acumulat experienţă, Teodora nu a renunţat nici acum la cursurile de dicţie şi de prezentare, iar părerile părinţilor le ascultă cu sfinţenie.
“Mama este cel mai sever critic al meu. La fiecare apariţie, mă sfătuiesc cu ea începând de la haine, până la bijuterii. Îi trimit de fiecare dată o poză cu ce mă îmbrac, îi arăt cum îmi stă părul şi mă consum enorm când ceva nu merge bine în Telejurnal.  Nu mi-e frică de “Cârcotaşi”, nu mi-e frică de şefi, cât îmi e frică de ce-mi va zice mama!”, a mărturisit Teodora Antonescu pentru Libertatea.

Este rockeriță înrăităPe Teodora Antonescu, telespectatorii o văd mereu foarte elegantă. Sobră pe micul ecran, puţină lume ar bănui că simpatica prezentatoare  este o „rockeriță înrăită”. Teodora nu a ratat să meargă la Festivalul „Lupii Liberi”, alături de iubitul său, iar acolo a cântat, a dansat şi a admirat cele mai tari motociclete. La plecare a luat şi un suvenir: un inel meşterit dintr-un glonţ.Marcel Pavel și soția lui au 3 copii împreună, iar acum detalii uimitoare ies la iveală. Ce s-a întâmplat în cei 25 de ani de căsnicie


 
Loading...